İçeriğe geç

Ömer Faruk Gültekin Enerjisa Nereli

EnerjiSA CEO kimdir?

ENERJİ SEKTÖRÜNÜN YARATTIĞI EKONOMİ – ENERJİSA CEO’SU MURAT PINAR #shorts – YouTube.

EnerjiSA Ankara Genel Müdürü kim?

Göreve atanana kadar şirketin Saha Operasyonları Grup Direktörü olarak görev yapan Özsürekci, 1 Temmuz 2022 itibarıyla Genel Müdürlük görevini Süleyman Samsa’dan devralacak.

EnerjiSA Toroslar kime ait?

Sabancı Holding ve E.ON iştiraki olan Toroslar EDAŞ, girişimci çalışma anlayışı ve uzun vadeli enerji piyasası vizyonuyla kullanıcılarına üst düzeyde hizmet kalitesi sunmayı ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.

EnerjiSA kime satıldı?

EnerjiSA, Sabancı Holding ve E.ON ortaklığına ait, elektrik dağıtımı ve satışı yapan bir enerji şirketidir. EnerjiSA Enerji A.Ş. 2020 yılında 14 ilde 9,6 milyon kullanıcıya hizmet vermektedir.

Ömer Faruk Gültekin kimdir?

Gültekin, kamu sektöründeki görevinin ardından 2010 yılında Enerjisa Dağıtım Şirketleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, 2016 yılında ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı. Halen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Enerjisanın başında kim var?

KIVANÇ ZAİMLER. Kıvanç Zaimler, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Berlin Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi’nden mezun olduktan sonra; 1992-2008 yılları arasında özel sektörün farklı bölümlerinde yöneticilik yaptı.

Enerjisa Adana Bölge Müdürü kim?

Özgür ERSOYOĞLU’nu ziyaret ettik ve Çukurova bölgemiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Enerjisa Bakanı kimdir?

Dr. Alparslan Bayraktar lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden İşletme Hukuku alanında Yüksek Lisans derecesine ve Fletcher Hukuk ve Diplomasi Okulu’ndan Uluslararası İlişkiler alanında Yüksek Lisans derecesine sahiptir.

Enjsa sahibi kimdir?

Şirketimizde, Nisan 2013 itibarıyla Sabancı Holding ile dünyanın en büyük özel elektrik ve doğal gaz şirketlerinden E.ON arasındaki yüzde 50 ortaklık süreci tamamlanmıştır. Enerjisa Üretim Santralleri A.Ş., Sabancı Holding ve E.ON ortaklığında eşit hisse yapısı temelinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Enerjisa kaç kişi çalışıyor?

Şirket, 11 bini aşkın çalışanıyla 22,1 milyonluk bir nüfusa ulaşıyor ve üç faaliyet bölgesindeki 14 ilde 10,6 milyon müşteriye hizmet veriyor.

Tedaş’ın sahibi kim?

Türkiye Elektrik İletim Anonim ŞirketiTürDevlet Kurumu-SOEEKuruluş2001Merkezİnönü Bulvarı No.:27 Bahçelievler/AnkaraÜnlü KişilerOrhan Kaldırım Genel MüdürSahibiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı4 satır daha

Başkent elektrik ve enerjisa aynı mı?

Türkiye’nin 14 ilinde 22 milyondan fazla kullanıcıya kesintisiz ve kaliteli enerji hizmeti sağlayan Enerjisa’nın dağıtım şirketleri Başkent EDAŞ ile Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak, insan, çözüm ve inovasyon odaklı faaliyetlerini sürdürüyor.

Enerjisa kimle ortak?

Sabancı Grubu Enerji, 2021 yılında %51 gelir büyümesi ve %27 FAVÖK büyümesiyle Grubun bankacılık dışı gelir ve FAVÖK performansının itici gücü olmaya devam etti.

Enerjisa Türkiye’nin kaçıncı büyük şirketi?

2022 yılında 3. sırada yer alan Enerjisa Üretim, 13,1 TWh üretimle yerini korudu. MW100 Türkiye Araştırması ayrıca kurulu üretim kapasitesine göre kaynaklara göre elektrik sektörünün ilk 10 (top 10) listelerini de belirledi.

Türkiye’nin en büyük enerji şirketi hangisi?

SıraŞirket11Eren Enerji2.

Murat Pınar CEO kimdir?

1 Kasım 2019 tarihinden bu yana Enerjisa Enerji CEO’su olarak görev yapmaktadır. ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Pınar, aynı zamanda Emobilite İşletmecileri Derneği Başkanı ve EUROGIA Başkanı’dır.

Philipp Ulbrich kimdir?

Philipp Ulbrich, 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren Enerjisa Enerji’nin Mali İşlerden Sorumlu Başkanı (CFO) olarak atandı. Dr. Ulbrich şu anda E.ON SE’de Dijital İş Kontrolünden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Kıvanç Zaimler kimdir?

Kıvanç Zaimler, Temmuz 2018’den bu yana Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanlığı görevini yürütüyor ve sektörünün öncü şirketlerinden Enerjisa Enerji ve Enerjisa Üretim’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor.

Emre Erdoğan Enerjisa kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Emre Erdoğan, Mayıs 2018’den bu yana Enerjisa Üretim’de Yenilenebilir Enerji Santralleri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor ve 2020’den bu yana da İşletme ve Teknik Departmanlardan sorumlu oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir