İçeriğe geç

Türkiye İRan Kaç Saat Otobüsle

İran Türkiye arası kaç saat?

İstanbul – İran En ucuz yolculuk Ubilet2.

Ankara’dan İran’a otobüs var mı?

İran’ın başkenti Tahran’a uçuşların yanı sıra Türkiye’den otobüs seferleri de bulunuyor.

İran’a otobüs bileti kaç para?

İstanbul’dan Tahran’a otobüs biletleri ne kadar? İstanbul’dan Tahran’a otobüs biletlerinin fiyatları şirkete ve yılın zamanına göre değişir.

Ankara İran arası otobüsle kaç saat?

Ankara-Tahran (İran) arasındaki otobüs yolculuğu yaklaşık 8 saat 39 dakika sürmektedir.

Türkiye İran sınırı kaç kilometre?

Dışişleri Bakanlığı İran, yaklaşık 400 yıldır değişmeyen 560 km uzunluğunda sınırımız olan önemli bir komşumuzdur.

İran İsrail arası kaç saat?

Havaalanına gitmek için Ben Gurion Havaalanı’nı kullanabilirsiniz. Tahran ve Tel Aviv arasındaki uçuş mesafesi kaç kilometredir ve uçuş ne kadar sürer? Tahran ve Tel Aviv arasındaki toplam uçuş mesafesi 1585 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş 1 saat 50 dakika sürer.

İran’a otobüsle gidilir mi?

Türkiye’deki diğer şehirler ile Tahran (İran) arasında en sık sefer yapan otobüs şirketleri Metro Turizm ve Golden Turizm’dir. En sık sefer İstanbul Avrupa ile Tahran (İran) arasındadır. Metro Turizm ve Golden Turizm bu rotada en çok sefer düzenleyen otobüs şirketleridir.

İran otobüsle kaç saat?

İstanbul ile Tahran (İran) arasındaki otobüs yolculuğu ortalama 9 saat 58 dakika sürmektedir.

Ankara otobüsler para alıyor mu?

Ankara’da toplu taşıma ücretlerine 1 Ağustos’tan itibaren zam yapıldı. Buna göre, ANKARAY, metro, EGO otobüsleri, ÖHO ve ÖTA’larda tam biniş ücreti 15 liradan 21 liraya, öğrenci biniş ücreti ise 7,5 liradan 10,5 liraya çıkarıldı. Başkentte toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı.

Diyarbakır Irak arası otobüs kaç saat?

Diyarbakır ile Erbil arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 8 saat 32 dakika sürüyor. Hangi otobüs şirketleri Diyarbakır ile Erbil arasında sefer düzenliyor?

Türkiye Azerbaycan otobüs seferi var mı?

Ancak, kardeş ülke Azerbaycan’a karayolu seyahat hizmeti sunan çok fazla şirket yok. Türk otobüs taşımacılığına başarı ve prestij getiren köklü şirket Metro Turizm’den İstanbul ve Azerbaycan için bir otobüs bileti satın alarak Azerbaycan’a güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Hoy Tahran kaç km?

Tahran – Hoy uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi. 655 km. Yaklaşık uçuş süresi: 1 saat 10 dakika. Popüler havayolları. Popüler havaalanı. Hoy Longhope Havaalanı

Ankara Irak arası otobüsle kaç saat?

Ankara-Erbil arası ortalama otobüs yolculuğu 21 saat 21 dakika sürüyor. Ankara Erbil arasında hangi otobüs firmaları çalışıyor? Ankara-Erbil arasında çalışan otobüs firmaları şunlardır: Best Van Yurt Dışı, Özlem İstanbul Turizm, Can Diyarbakır Turizm, Lider İstanbul.

Tahran Ankara arası uçak ile kaç saat?

Tahran ✈ Ankara Uçuş bilgileriOrtalama uçuş süresi2 saat 50 dakikaKalkışİmam Humeyni Uluslararası HavalimanıVarışEsenboğaEn ucuz uçuş1776.81TRYHavayollarıAjet, Pegasus, Türk Hava Yolları, Mahan Air

Ankara arası uçakla kaç saat?

İstanbul-Ankara arası toplam uçuş mesafesi 357 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş 1 saat 10 dakika sürmektedir.

Tahran Türkiye arası uçakla kaç saat?

İstanbul – Tahran güzergahında uçuş gerçekleştiren en popüler üç havayolu: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AJet’tir. Uçak bileti fiyatlarını görüntülemek için tıklayın. İstanbul’dan Tahran’a uçakla gitmek 165 dakika sürer.

Türkiye’den İran’a uçak bileti ne kadar?

Vergiler ve ücretler fiyata dahildir. 5.963 TL’den başlayan fiyatlarla tercih ettiğiniz seçeneği seçin. Urmia. Yolcu başına 6.

İran’da şimdi tarih kaç?

İran’da 19 Eylül Perşembe günü saat 13:30 iken, Türkiye’de saat 13:00’tür.

İran Sabiha Gökçen arası kaç saat?

Uçak bileti ara Tahran – İstanbul, yaklaşık seyahat mesafesi2.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir